Restaurant

Restaurant Duinlust is een gezellige en knusse brasserie, gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen in het gezellige dorp Kaatsheuvel. De ideale plek om even bij te komen van uw wandeling, fietstocht of een dagje Efteling.

nieuwe-vleugel-2

Welkom!

 

Bij Brasserie Duinlust kunt u terecht voor groot scala aan culinaire activiteiten. Op onze locatie, bestaand uit 2 verschillende zalen, kunt u terecht voor Steengrillen, a la carte diner, huisgemaakte pannenkoeken, een lekkere lunch of gewoon een drankje.

Ook besteden wij veel aandacht aan onze kleinste gast! Terwijl u heerlijk dineert of luncht kunnen de kinderen heerlijk ravotten in onze speelkamer.  Naast de speelkamer zijn er op het Vakantiepark diverse speeltuinen en zwembaden waar de kinderen gebruik van mogen maken.

Ook hebben wij uitgebreide dinermogelijkheden voor de kinderen. Zo kunt u onbezorgd een avondje weg.

foto's brasserie 0021818386

Huisgemaakte Pannenkoeken:

Al onze pannenkoeken worden huisgemaakt. Aan de keuze zal het niet liggen. U kunt kiezen uit maar liefst 20 verschillende pannenkoeken.

A la carte dineren:

Heerlijk dineren van onze gerechten van de kaart. Geniet van diverse vlees en visgerechten. Ook aan de kleine gast is gedacht. Wat dacht u een snackbox met frietjes, snack, drinken en een verrassing.

All u can eat steengrill & BBQ

Bij Brasserie Duinlust kunt u onbeperkt steengrillen met het hele gezin voor een vaste lage prijs!

Onbeperkt genieten van 13 soorten vlees, 3 soorten vis, groentes, salades, warme & koude sausjes, stokbrood met kruidenboter, 2 soorten soep en frietjes. En om het feest helemaal compleet te maken serveren wij ook nog onbeperkt drank (wijn, bier en fris)

€ 14,95 p.p.

Onbeperkt steengrillen, inclusief 2 uur drankjes (binnenlands pakket) a €23.50
Onbeperkt steengrillen, inclusief 3 uur drankjes (binnenlands pakket) € 28,00 p.p.

Prijs kinderen € 1,50 per levensjaar

Voor de kinderen hebben wij een leuke speelkamer, maar ook diverse speeltuinen en zwembaden waar u en uw kinderen gebruik van kunnen maken.

In verband met de drukte raden wij u aan te reserveren.

Special!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teppanyaki, BBQ, Steengrill incl. kok € 24,00 p.p.