Restaurant

Restaurant Duinlust is een gezellige en knusse brasserie, gelegen aan de rand van de Loonse en Drunense duinen in het gezellige dorp Kaatsheuvel. De ideale plek om even bij te komen van uw wandeling, fietstocht of een dagje Efteling.

nieuwe-vleugel-2

Welkom!

 

Bij Brasserie Duinlust kunt u terecht voor groot scala aan culinaire activiteiten. Op onze locatie, bestaand uit 2 verschillende zalen, kunt u terecht voor Steengrillen, a la carte diner, huisgemaakte pannenkoeken, een lekkere lunch of gewoon een drankje.

Ook besteden wij veel aandacht aan onze kleinste gast! Terwijl u heerlijk dineert of luncht kunnen de kinderen heerlijk ravotten in onze speelkamer.  Naast de speelkamer zijn er op het Vakantiepark diverse speeltuinen en zwembaden waar de kinderen gebruik van mogen maken.

Ook hebben wij uitgebreide dinermogelijkheden voor de kinderen. Zo kunt u onbezorgd een avondje weg.


Bak uw eigen pannenkoek!

Onbeperkt Pannenkoeken bakken in uw eigen pannetje op uw eigen bakplaat aan tafel!

Inclusief onbeperkt toppings € 12,95 p.p.

10461391_661741610561737_8939241552883482419_n

Huisgemaakte Pannenkoeken:

Al onze pannenkoeken worden huisgemaakt. Aan de keuze zal het niet liggen. U kunt kiezen uit maar liefst 20 verschillende pannenkoeken.

A la carte dineren:

Heerlijk dineren van onze gerechten van de kaart. Geniet van diverse vlees en visgerechten. Ook aan de kleine gast is gedacht. Wat dacht u een snackbox met frietjes, snack, drinken en een verrassing.

All u can eat steengrill & BBQ

Nieuw!

Onbeperkt genieten van verschillende soorten vlees en vis.

Per ronde kunt u aangeven welke soorten vlees of vis u graag zou willen bakken op uw eigen steengrill, op de grote BBQ, of laat u verrassen met een lekker stukje vlees of vis, bereidt op de Teppanyake plaat door onze kok.

Onbeperkt genieten van 13 soorten vlees, 3 soorten vis, groentes, salades, warme & koude sausjes, stokbrood met kruidenboter, 2 soorten soep en frietjes.

€ 14,95 p.p.

homping

En om het feest helemaal compleet te maken serveren wij ook nog onbeperkt drank (wijn, bier en fris)

Onbeperkt steengrillen, inclusief 2 uur drankjes (binnenlands pakket) a €23.50

Onbeperkt steengrillen, inclusief 3 uur drankjes (binnenlands pakket) € 28,00 p.p.

Prijs kinderen € 1,50 per levensjaar

Voor de kinderen hebben wij een leuke speelkamer, maar ook diverse speeltuinen en zwembaden waar u en uw kinderen gebruik van kunnen maken.

In verband met de drukte raden wij u aan te reserveren.

Special!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teppanyaki, BBQ, Steengrill incl. kok € 24,00 p.p.